diumenge, 20 de maig del 2018

Una gran nit de festa dedicada al soul i al funky amb Víctor Branch



A.E. /Valls

Vestit amb un top de transparències i amb uns talons de vertigen Víctor Branch va pujar dalt de l’escenari disposat a desbaratar el públic del Teatre Principal.

L’entrevista prèvia al concert ja havia donat moltes pistes d’allò que es podien trobar els espectadors en aquesta última vetllada de la temporada de Nits de Clàssics, però no tothom havia llegit el contingut de l’article i molts es van veure sorpresos per una nit de festa davant un Víctor Branch androgen, divertit, carregat de sentit de l’humor i molt i molt  “súper-diva”, com a ell li agrada que l’anomenin.

Poc es pensaven els espectadors i socis fidels de les grans Nits de Clàssics que aquell no seria el concert de jazz que havien vist anunciat en els programes de mà enviats dies enrere a les seves bústies de correu.

Branch, flanquejat per una banda de músics veterans i molt eficients, amb tot l’equip tècnic necessari per donar una qualitat de so ben acurada i facilitar un timbre particular a la seva veu, es va posar el públic a la butxaca des del primer minut.

Tots els temes del seu disc Introspective van ser aplaudits de manera efusiva. Molts temes propis com Your are your all, Survive, Smile o Carmen, la història d’una noia molt fantasiosa abocada a la mala vida que va interpretar en un moment en què l’audiència ja havia entrat en èxtasi. Després van venir títols molt coneguts de l’Amy Winehouse, Steve Wonder o Dona Summer que van fer vibrar el públic. El clímax va arribar en el tram final quan Víctor Branch va fer aixecar tothom per ballar.
Va ser una autèntica festa. La gent ballant, picant de mans, acompanyant el ritme amb el seu cos i deixant-se anar amb aquells hits que han esdevingut el millor de la música soul i funky, i que han marcat tota una època.

Només calia veure la cara dels assistents a la sortida d’aquesta nit de festa per saber que durant quasi dues hores la música havia estat capaç de produir una metamorfosi en el seu estat vital.

I Víctor Branch no podia marxar més content. Ha estat l’artista que ha venut més discos aquesta temporada després d’oferir un concert al Principal. Llargues cues per comprar Introspective i per poder-se fer una selfie amb la súper-diva.

Sense dubte, la millor manera d’acabar la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada