dimarts, 25 d’octubre del 2016

Torna la poderosa veu de Susana Sheiman

Susana Sheiman en el concert que va oferir l'11 de gener d'aquest any al Teatre Principal de Valls amb la Big Band de l'Escola de Músics del Vendrell. Foto: JOAN GASULL

No han passat ni deu mesos de la seva espectacular actuació al Teatre Principal de Valls i l'audiència d’aquesta sala ja esperea impacient el concert de Susana Sheiman,d'aquest divendres, dia 28 d’octubre (2/4 de 9 del vespre), dins del cicle Nits de Clàssics que organitzen els Amics de la Música de Valls.

Aquesta vegada ho fa acompanyada dels Ignasi Terraza Trio, una formació plenament consolidada en l’àmbit del jazz i amb un ampli col·lectiu de seguidors entre els entusiastes d’aquest estil.

El trio, liderat per Ignasi Terraza, un dels pianistes de jazz més destacats, es completa amb Esteve Pi (bateria) i Horacio Fumera (contrabaix). Terraza, ha acompanyat cantants com ara Kalil Wilson, Charmin Michelle, Randy Greer o Michelle McCain i músics de la talla de Spike Robinson, Bobby Durham o Julian Vaughn.

Susana Sheiman té una veu innata per al jazz, el blues i el soul, i una semblança espectacular amb veus negres com les d’Areta Franklin o Sara Vaughan. I, sense, dubte, el que també destaca en ella és l’elevat nivell interpretatiu que deixa tothom bocabadat.

Susana Sheiman té la virtut de saber-se transformar en diva un cop trepitja l’escenari i mantenir una actitud humil, propera i sincera que la fa assequible als seus seguidors.

En aquesta ocasió obsequiarà l’audiència amb un poderós espectacle de gospel, swing i soul amb temes com ara Where or when, Emotional dance, Good morning heartache, Don’t ever me leave o There’ll be another spring.

Quan Susana Sheiman pugi dalt de l’escenari caldrà pensar també que aquesta veu poderosa ha protagonitzat concerts al costat de grans jazzmen com ara Jesse Davis, Frank Wess, Donald Brown, David Pastor, Toni Solà, Brad Leali, Nicholas Peyton o Jean-Pierre Derouard.

Es tracta, doncs, d’una vetllada única i singular, en un espectacle en directe excepcional que els Amics de la Música recomanen a tots els amants del jazz i de la bona música.

Les entrades es venen al preu de 15 euros per als no socis i de 12 euros per als jubilats. La reserva es pot fer a www.ticketea.com o a les mateixes taquilles del Teatre Principal en l’horari que trobareu a www.valls.cat

I pels joves de fins a 18 anys l’espectacle és gratuït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada