dimarts, 6 d’octubre del 2015

56- REGAL DE TARDOR

Amb la presència de l’alcalde de valls senyor Albert Batet, acompanyat del senyor Mateu Montserrat, representant al President de la Diputació, el senyor Jordi Agras, Director Territorial de Cultura, el senyor Marc Ayala, Regidor de Cultura, el senyor  Joan Badia, President dels Amics de la UNESCO a Barcelona, i representants d’entitats patrocinadores i col·laboradores, es va inaugurar la desena temporada de concerts Nits de Clàssics que organitza l’Associació Amics de la Música de Valls – Joventuts Musicals de l’Alt Camp.


Més de dues-centes persones van gaudir d’aquest concert inaugural que va respondre a les expectatives que pressuposaven tant per la qualitat dels intèrprets com pel programa preparat.
Concert Orquestra UNESCO de Barcelona
Obres: Concert Op 6 de G.F. Haendel, Concert en la menor per violí i orquestra, Concert en mi major per violí i orquestra, i  Concert en re menor per a 2 violins i orquestra de J.S. Bach.
Intèrprets: Victòria Fernandez – Jose Mª Fernàndez – Carlos R. Martinez Arroyo , solistes violí. Orquestra Amics de la Unesco de Barcelona. Direcció: Gonçal Comellas.
 Brillant iniciativa la de l’AMV en promoure aquest concert inaugural de la desena temporada que va atraure a nombrós públic vallenc i forans al Teatre Principal, amb la participació de l’Orquestra Amics de la UNESCO de Barcelona, apareguda el 2013 i dirigida pel cèlebre violinista i director Gonçal Comellas, i comptant amb tres solistes de reconeguda qualitat.
El concert es va iniciar amb una pulcra versió del Concert Op 6 num 9 de G.F. Haendel, que el director va saber conduir l’orquestra amb una bona resposta tècnica, dinàmica i articulativa; Carlos Rafael Martinez Arroyo, el jove violinista amb només quinze anys, evidencià les grans qualitats que ja te com a violinista i que amb uns pocs anys i un bon violí, no podia amagar la seva joventut, aconseguirà unes notes més pastoses i brillants.
Els solistes Victòria i Josep Mª Fernàndez van estar molt fidels a la partitura i al sentit que marcava la direcció. El director, Gonçal Comellas, sòlid i confiat amb raó, portant sempre el tempo per oferir un so clar i diàfan. El resultat va ser una sessió musical densa, d’una categoria que va provocar prolongadissims aplaudiments al final d’aquest històric esdeveniment de la ciutat de Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada