diumenge, 4 d’octubre del 2015

55- ORQUESTRA UNESCO CONCERT INAUGURAL TEMPORADA 2015/2016

L'Orquestra UNESCO, dirigida per Gonçal Comellas, ofereix aquest dijous, 1 d'octubre, el concert inaugural del cicle musical Nit de Clàssics que organitza l'entitat Amics de la Música de Valls. Serà a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Principal de Valls, amb la interpretació de fragments de "Concerti Grossi" de Haendel i dues peces de Bach. L'acte comptarà amb l'assistència de Mateu Montserrat en representació de la Diputació de Tarragona.

De la mà del president d'Amics de la Música de Valls, Roman Galimany, i amb el posterior suport de les Joventuts Musicals de l'Alt Camp, el Nit de Clàssics arriba aquesta temporada a la seva desena edició. Una fita que l'entitat considera "impensable per l'activitat continuada de temporades estables de música clàssica a la nostra ciutat".

Arribar als 10 anys del cicle porta a l'entitat a fer un pas endavant, amb una programació que "té un cost superior a anteriors edicions" i que inclou fins a 19 concerts escollits perquè el Nit de Clàssics "tant pel que fa l'oferta com per la qualitat, ocupi un lloc preat dins del mon musical del nostre entorn".

Entre les propostes musicals d'aquesta edició s'hi podran seguir concerts d'estils variats i seleccionats per que atreguin diferents públics. Entre aquests s'hi compten propostes de pes en l'àmbit musical d'avui en dia com la mateixa Orquestra UNESCO, a més de Joan Rubinat, Blooming Duo, Maribel Ortega, Miki Mori o Aupa Quartet.

Aquesta edició presenta dinou concerts que incorporen algunes de les propostes més rellevants de l'àmbit musical actual, des d'orquestres i quartets, fins a noms i grups significatius, passant per una variada proposta del món líric i concerts dedicats al jazz, funk, fado i swing. A banda de l'Orquestra UNESCO, es podran veure en aquest cicle Joan Rubinat, Blooming Duo, Maribel Ortega, Miki Mori, Ala Voronkova i Guerassim Voronkov, Quartet Gerhard o Aupa Quartet, entre altres noms significatius del moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada