diumenge, 27 de setembre del 2015

50- PROGRAMA



Nits de Clàssics: desena temporada  

Estem a punt d'encetar la desena temporada del cicle de concerts “Nits de clàssics”. Amb l'objectivitat que dóna la retrospectiva del temps, creiem que ha estat tot un èxit mantenir-se deu temporades, la quantitat d'espectadors i algun taquillatge dels concerts programats exhaurit, així ho avalen. Continuem doncs, la línia iniciada fa nou anys, consolidant el cicle de concerts que vàrem inaugurar a Valls. Nits de Clàssics ha esdevingut un projecte de ciutat il.lusionant, en el qual estan implicats entitats i ciutadans que vertebren les inquietuts musicals de la ciutat junt amb la resta de programacions.
            Continuem treballant amb l'objectiu de garantir una programació estable i diversa per a tots els públics, amb especial atenció als aspectes de dinamització cultural comunitària i activitats educatives; donant servei i col.laborant amb el teixit artístic i cultural més proper. A tots aquells que feu possible la nostra activitat (socis, entitats, públic, patrocinadors, mitjans de comunicació, etc.) novament, moltes gràcies!
            El programa complet d'aquesta desena temporada, que ara us presentem, inclou dinou concerts de Nits de Clàssics programats, fins al moment de tancar aquesta edició. No s'inclouen els cicles i les activitats habituals amb altres entitats locals i comarcals, les quals anunciarem en el moment oportú. Aquests esdeveniments estan lligats amb la cultura musical, per exemple: conferències, concerts, projeccions musicals, etc., oferts gratuïtament als vallencs amb inquietuds culturals i amb la col.laboració de la Parròquia de Sant Joan, Centre de Lectura, Institut Estudis Vallencs i entitats corals; un autèntic cicle de cultura musical, ric, divers i amb colors diferents.
            Pel que fa a la programació de la temporada, presentem un cartell de dinou concerts que incorporen algunes de les propostes rellevants del nostre àmbit musical. L'Orquestra UNESCO, dirigida per Gonçal Comelles, Jove Orquestra Intercomarcal, dirigida per Manel Ortega, el Cor Alma de Coimbra; noms com Quartet Gerhard, Arts Quartet, Quartet Versus, al costat d'alguns dels grans noms i grups més significatius del moment: Joan Rubinat, Blooming Duo, Ala Voronkova i Guerassim Voronkov, Izan Rubio, Josep Colomé, i una variada proposta del mon líric, com Maribel Ortega, Miki Mori, Laura Vila, Miracle Seguí, Meritxell Estivill, Roger Padullés, Alessio Borragine, Lluís Sintes, acompanyats al piano per Ana Crexells, Medir Bonachí i Josep Mateu. No podien faltar els concerts dedicats al Jazz, Funk, Fado i Swing, amb Aupa Quartet, Big-Band de l'EMV amb Susanna Sheiman i Nèvoa.

            Com ho hem anat dient temporada darrera temporada, compartim emocions i avancem junts. De ben segur que ens espera una gran Temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada