dijous, 25 de març del 2010

2- Quartet Tetrauk

El vallenc Josep Molina forma part del grup. Foto: A. ESTALLO.


El Quartet Tetrauk torna avui a Valls per actuar en el cicle Nits de Clàssics

En la quarta temporada l'associació Amics de la Música de Valls ha volgut convidar una vegada més el Quartet Tetrauk, que avui (20.45 h) actuarà al Teatre Principal.

La formació que va impulsar el concertista Josep Molina (Valls, 1984), un dels violinistes del grup, arriba a la capital de l'Alt Camp amb el clarinetista David Mora, que pujarà a l'escenari en la segona part del recital per interpretar l'obra Quintet per a clarinet en si menor, op. 115, de Johannes Brahms.

La primera part de l'espectacle s'obrirà amb el Quartet núm. 2 en re menor, op. 76, de Haydn, i continuarà amb el Quartet op. 11, de Barber.

La formació visita per tercera vegada la capital de l'Alt Camp, tot i que aquesta vegada ho fa amb cares noves, com ara Maria Cámara (viola) i Teresa Segura (violoncel). El grup va néixer a Madrid, on es van retrobar alguns dels seus components. Malgrat la seva curta trajectòria, els seus integrants han tingut l'oportunitat de treballar el repertori de cambra amb el Quartet Casals, el Quartet Endellion, Kennedy Moretti, Ralph Gothoni, Renaud i Gautier Capuçon, Joaquín Torre, Iagoba Fanlo i Ana F. Comesaña, i actualment reben classe del Quartet Quiroga.
El preu de les entrades per assistir al concert oscil·la entre els 10 euros per als espectadors jubilats i els 15 euros per al públic que no està abonat a la temporada de Nits de Clàssics.

Noticia publicada a: El Punt 25/03/2010 A. Estallo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada