divendres, 19 de febrer del 2010

21- Teatre i música el cap de setmana


Teatre i música, els actes destacats del cap de setmana de Valls
Aquest dissabte, l'obra de teatre L'Habitació de Verònica arriba al Centre Cultural Municipal de Valls. Es tracta d'un thriller en viu, de l'autor de la novel·la La Semilla del Diablo, Ira Levin. L'adaptació ha estat dirigida per Héctor Claramunt i protagonitzada per Lluis Soler, Mercè Montalà, Miques Sitjar i Silvia Marty. Una història de misteri de terror i misteri en què els personatges no deixaran de sorprendre.
Les entrades per la representació de dissabte a les 22 hores es poden adquirir als següents preus: 18 euros (zona A), 16 euros (zona B), 14 euros (preu reduït) i 12 euros (presentant el carnet cultural). Els tiquets es poden adquirir a les taquilles del Centre Cultural o a través del Telentrada de Caixa Catalunya.

Cançó d'Amor i de Guerra

D'altra banda, diumenge a dos quarts de set de la tarda el Centre Cultural també acollirà el concert Cançó d'Amor i de Guerra. Aquest clàssic serà interpretat per l'Orquestra Simfònica del Teatre Líric, la Coral Terpsícore, Roger Padullés, Esther Martínez, Núria Dardinyà, Carlos Aguirre i Raul Fernánez, de mà del director Josep Maria Damunt. Aquest concert és una de les cinc propostes que l'entitat Amics de la Música de Valls ha impulsat per la temporada cultural d'hivern.
Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Centre Cultural o a través del Telentrada de Caixa Catalunya a un preu general, de 20 euros, o reduït, de 15 euros (per a jubilats, carnet i amics de la música).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada