dimarts, 10 de novembre del 2015

Alessio, el deixeble de Jaume Aragall arriba a Valls

Una imatge del tenor Alessio Borraggine que aquest dijous actuarà al Teatre Principal. Foto: https://www.facebook.com/alessio.borraggine


Alessio Borraggine és l’estrella convidada del concert d’aquest dijous, dia 12 de novembre (20.30 h), al cicle Nits de Clàssics de Valls.

El públic del Teatre Principal l’espera amb expectació. Actuarà al costat de Maribel Ortega, soprano amb una trajectòria consolidada a nivell mundial, i de la pianista Anna Crexells.

El concert, titulat Concert líric,  porta el segell del tenor Jaume Aragall qui ha treballat frec a frec amb el màxim responsable dels Amics de la Música de Valls, Roman Galimany, en l’elaboració del programa.

La nit del concert totes  les mirades estaran posades en Alessio Borraggine, un tenor italià, establert a Roma i deixeble de Jaume Aragall.

Tots dos es van conèixer fa dos anys a Viena en una etapa en què l’italià meditava què havia de fer amb el seu futur. Aragall recorda aquest moment: Ell havia decidit no tornar a cantar però jo el vaig escoltar i em va semblar que era prou bo, que tenia bon material per treballar i que progressivament aniria traient tot el seu potencial.

Alessio Borraggine va trobar en Jaume Aragall la persona que per primera vegada entenia el seu tarannà i des d’aleshores la seva relació s’ha consolidat amb força. Allà on ens trobem, on Borraggine està fent algun concert, aprofitem per fer alguna masterclass, detalla Jaume Aragall.

Alessio Borraggine, que ha actuat dues vegades a l’Auditori de Barcelona, va ser presentat al president dels Amics de la Música en una audició privada.


Quan el va sentir li va agradar de seguida la seva veu i ens vam posar a preparar un programa de qualitat i alhora força popular per agradar a tota l’audiència i idoni a les dues veus: la de Maribel Ortega i la d’Alessio Borraggine, recorda el cantant d’òpera que també lloa l’exercici d’humilitat de Maribel Ortega en acceptar una concert al costat d’un cantant que s’està donant a conèixer entre el públic.


Aragall tenia previst assistir al concert de dijous, però canvis obligats en la seva agenda professional li impedeixen ser-hi justament aquesta nit. Ho farà més endavant. 

Em sap molt greu no poder ser-hi justament aquest dia, però ho faré tan aviat com sigui possible en alguna de les activitats que organitzen els Amics de la Música, diu Jaume Aragall meravellat per l'entusiame cap a la música que desprèn el cap visible dels Amics de la Música i agraït per la confiança dipositada en Alessio Borraggine.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada