divendres, 9 d’octubre del 2009

13- 5é Festival Internacional de Teatre de Titelles de l'Alt Camp GUANT

5é Festival Internacional de Teatre de Titelles de l’Alt Camp GUANT amb col•laboració de l’Associació Amics de la Música de Valls


La balle rouge & Quatuor
Una òpera visual al ritme de bandoneó

Companyia DU CHAT PITRE, França

Centre Cultural, dissabte 17 d’octubre a les 19:15 hores. Preu: 3€

Per públic familiar a partir de 5 anys/manipulació directe de titelles d’escuma/música en viu (quartet de corda i bandoneó)/sense paraules. Durada 40 minuts.


L’escena s’obre amb el so del bandoneó, un quartet de corda i una pilota vermella en suspensió.
Es una història muda. Una història bastant banal. La història d’una passió, de l’amor entre dos personatges a punt de concebre un nen, que s’agraden, que fan projectes, que construeixen coses. Quan arriba el nen la família existeix. Hi ha moments feliços, juguen junts, hi ha alegria i tendresa. Tot funciona bé en un món on la pilota és un element de joc. Però a poc a poc l’avorriment s’hi instal•la i els pares decideixen separar-se. El nen ha de fer una elecció molt difícil i troba refugi en la pilota vermella, sinònim d’amor i passió. La pilota vermella es el millor amic del nen, son inseparables i ho comparteixen tot. El nen esta sol, trist, busca una estabilitat.

Pot fer créixer la pilota a voluntat de les seves emocions, per omplir l’espai entre els pares i... per jugar amb el públic.
Amb objectes d’escuma representant formes geomètriques molt simples, Denis Garenaux i Frank Jublot, acompanyats amb la música de Jacques Trupin, presenten un espectacle poètic que agrada al públic jove. Es un espectacle per que els joves descobreixin el teatre, la música i les arts en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada