dimecres, 15 de juliol del 2009

10- Concert: COS Camerata XXI

Conjunt Orquestral Simfònic
CAMERATA XXI
40 músics d’edats compreses entre els 13 i 17 anys

Luís Serrano, Director

El Conjunt Orquestral Simfònic (“C.O.S.”) s'emmarca dins el projecte pedagògic de la Fundació Privada Camerata XXI amb l’objectiu de donar suport als joves músics, també en la seva formació integral, ampliant la seva experiència tant instrumental com orquestral. En aquesta ocasió, està integrat per joves d'edats compreses entre els 13 i els 17 anys.
La institució que l’empara és la Fundació Privada CAMERATA XXI, creada el març de l’any 2002 des de l’Associació Conjunt Orquestral CAMERATA XXI, entitat pedagògica i cultural que neix a les comarques meridionals l’any 1990. La fundació actua en conveni amb la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’IMAC (Ajuntament de Reus), el Patronat Municipal Auditori Pau Casals del Vendrell, amb el suport de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i de Repsol.

Luís Serrano Alarcón (València, 1972)

Titulat superior de piano, composició i instrumentació.
Ha estat director de les bandes “Sociedad Musical La Primitiva” de Alborache, de la “Sociedad Musical La Artística” de Chiva y de la “Banda Sinfónica del Centro Instructivo Musical” de Benimaclet (Valencia).
Des de molt jove se sent atret per la composició. El seu acurat estil fa que diferents editorials s’interessin pel seu treball. Les seves obres han estat estrenades per tota Espanya així com a Holanda, Bèlgica, Alemanya, Suïssa, Àustria, Portugal, Estònia, Israel, Estats Units, Argentina, Colòmbia, Hong Kong, Singapur i Corea del Sud.
El 2006 obté el Primer Premi en el Concurs Internacional de Composició de Música per a Banda de Corciano (Itàlia) amb l’obra Preludi i Dansa de l’Albada, per a quintet de metalls i banda simfònica.
Paral·lelament a la composició desenvolupa una compromesa tasca docent com a professor en el “Cuerpo de Música y Artes Escénicas de la Comunidad Valenciana”, professor d’Anàlisi i Fonaments de Composició al Conservatori Professional de Música de València i, des de novembre de 2006, com a director titular de la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera.
PROGRAMA

Suite de les Nacions
G. Ph. Telemann

Canon
J. Pachelbel

Suite Trencanous
P. I. Txaikowski

Intermezzo “Cavalleria Rusticana”
J. Mascagni

Danses Romaneses
B. Bartók

Divendres 24 de juliol, a les 22’00h
Plaça de l’Oli
VALLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada